Dermaplast Kids kinderpleisters 20 stuks
Dermaplast Kids kinderpleisters 20 stuks
Dermaplast Kids kinderpleisters 20 stuks
Dermaplast Kids kinderpleisters 20 stuks

Dermaplast Kids kinderpleisters 20 stuks

HT.535648
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 1,90
Inclusief BTW
€ 1,74

 

Dermaplast Kids kinderpleisters kopen?

Waarom Dermaplast Kids pleisters kiezen?

Elk kind heeft wel eens een pleister nodig, of het nu gaat om een kleine schaafwond of een sneetje. Met Dermaplast Kids pleisters maak je het verzorgen van wondjes niet alleen effectief, maar ook leuk! Hieronder ontdek je waarom Dermaplast Kids de ideale keuze is voor jouw kind.

De Dermaplast Kids pleisters zijn niet alleen ontworpen om kleine wondjes effectief te beschermen, maar ook om het een beetje leuker te maken. Met leuke dierenprints op elke pleister, zal jouw kind uitkijken naar het opplakken ervan. Deze twee kenmerken maken ze bijzonder:

  • Leuke dierenprints: Elk kind houdt van dieren, en deze pleisters met vrolijke dierenprints zullen zeker een glimlach op het gezicht van jouw kind toveren.
  • Duurzaam polyethyleen Folie: Gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal, bieden deze pleisters uitstekende bescherming en zijn ze ideaal voor het actieve leven van kinderen.

Dermaplast Kids pleisters: Perfect voor elke kleine avonturier

Met Dermaplast Kids pleisters ben je altijd voorbereid op de kleine ongelukjes die bij het opgroeien horen. Hier zijn twee redenen waarom deze pleisters een must-have zijn in elke huisapotheek:

  • 20 stuks in 2 verschillende maten: Of het nu een klein krasje of een grotere schaafwond is, je hebt altijd de juiste maat pleister bij de hand.
  • Water- en vuilafstotend: Deze pleisters zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen water en vuil, wat ze perfect maakt voor spelen buiten, zwemmen of na het bad.

Gebruiksgemak en comfort op het gebied van pleisters voor kinderen

Dermaplast Kids pleisters zijn niet alleen leuk en beschermend, maar ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en comfort. Dit betekent dat ze gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen zijn, zonder de gevoelige kinderhuid te irriteren. Let op deze voordelen:

  • Makkelijk aan te brengen en te verwijderen: De pleisters zijn ontworpen om gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, wat het veranderen van een pleister een pijnloze ervaring maakt voor jouw kind.
  • Comfortabel voor alle huidtypes: De zachte en flexibele materialen zorgen ervoor dat de pleisters comfortabel zitten, zelfs tijdens het spelen en bewegen.

De Dermaplast Kids pleisters zijn de perfecte keuze voor jonge avonturiers. Met leuke dierenprints en een kindvriendelijk ontwerp bieden ze niet alleen de nodige bescherming, maar maken ze het verzorgen van wondjes ook een stuk aangenamer voor jouw kind. Dankzij de water- en vuilafstotende eigenschappen zijn ze geschikt voor alle soorten activiteiten. Voeg een doosje Dermaplast Kids pleisters toe aan jouw huisapotheek en wees voorbereid op alle kleine avonturen van je kind!

Productspecificaties Dermaplast Kids 5356481 20 stuks

  • Hartmann artikelnummer: 5356481
  • Afmeting: 10 x 19 x 72 mm & 10 x 16 x 57 mm
  • Inhoud: 20 pleisters
  • Materiaal: Polyethyleen folie, water- en vuilafstotend
Merk
Dermaplast
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Wondpleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
20 Stuks
4991 Items

Bijbehorende producten

Klanten die dit product kochten, kochten ook: