Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 5 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 5 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 5 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 5 cm
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...
Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m...

Omnifix Elastic fixatiepleister 10 m x 5 cm

HT.900602
Voor 16.30 besteld, morgen in huis
€ 2,68
Inclusief BTW
€ 2,46

 

Omnifix fixatiepleister bestellen?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige fixatiepleister die zowel flexibel als betrouwbaar is? Dan is Omnifix Fixatiepleister precies wat je nodig hebt. In deze uitgebreide tekst zullen we de voordelen en toepassingen van deze pleister in detail bespreken.

Waarom kiezen voor Omnifix fixatiepleister?

Omnifix Fixatiepleister is de ultieme keuze voor een breed scala aan medische toepassingen. Hier zijn enkele van de overtuigende redenen waarom je voor deze pleister zou moeten kiezen:

1. Complete verbandafdekking en -fixatie

Deze fixatiepleister is ontworpen voor de complete verbandafdekking en -fixatie in alle medische situaties. Of je nu verbanden moet fixeren op gewrichten, ronde of conische lichaamsdelen, of meetinstrumenten, sondes, catheters, enz., moet bevestigen, Omnifix biedt een stevige en betrouwbare fixatie.

2. Ideaal voor patiënten met een gevoelige Huid

Omnifix Fixatiepleister is hypoallergeen en daarom bijzonder geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. De pleister is zacht en soepel, wat het draagcomfort verhoogt en huidirritatie minimaliseert.

3. Elastisch en lucht- en waterdampdoorlatend

Deze fixatiepleister is elastisch in de breedte, wat zorgt voor flexibiliteit en bewegingsvrijheid. Bovendien is hij extreem lucht- en waterdampdoorlatend, waardoor de huid kan ademen en maceratie wordt voorkomen.

4. Pijnloos verwijderbaar

Omnifix Fixatiepleister hecht veilig aan de huid en kan pijnloos worden verwijderd zonder resten achter te laten. Dit draagt bij aan het comfort van de patiënt en minimaliseert mogelijke huidirritatie.

5. Steriliseerbaar

Deze fixatiepleister kan gesteriliseerd worden door middel van straling, wat hem geschikt maakt voor gebruik in medische omgevingen waar steriliteit van cruciaal belang is. Hierdoor wordt een extra laag hygiëne en veiligheid toegevoegd.

Toepassingen van Omnifix fixatiepleister

Omnifix Fixatiepleister heeft een breed scala aan toepassingen in de medische wereld. Hier zijn enkele van de belangrijkste gebieden waarin deze pleister van onschatbare waarde is:

1. Verbandfixatie

Een van de meest voorkomende toepassingen van Omnifix is het fixeren van verbanden. Of het nu gaat om wondverzorging of het beschermen van een chirurgische incisie, deze pleister zorgt voor een veilige en betrouwbare fixatie.

2. Katheter fixatie

Voor patiënten met katheters is een goede fixatie van vitaal belang om ongemak en complicaties te voorkomen. Omnifix Fixatiepleister biedt een effectieve en comfortabele oplossing voor katheterfixatie.

3. Instrument fixatie

In ziekenhuizen en klinieken worden verschillende medische instrumenten gebruikt die op hun plaats moeten worden gehouden. Omnifix is ideaal voor het veilig bevestigen van meetinstrumenten, sondes en andere medische apparatuur.

Hoe gebruik je Omnifix fixatiepleister?

Het juiste gebruik van Omnifix Fixatiepleister is van groot belang om de beste resultaten te bereiken. Hier zijn de stappen voor een correcte toepassing:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat de huid schoon en droog is voordat je de pleister aanbrengt. Dit zorgt voor een goede hechting.

  2. Aanbrengen: Verwijder voorzichtig de beschermende backing van de pleister en breng deze aan op het gewenste gebied. Zorg ervoor dat de pleister stevig en gelijkmatig wordt aangebracht.

  3. Druk aan: Druk de pleister voorzichtig aan om ervoor te zorgen dat deze goed hecht aan de huid en het verband of instrument op zijn plaats houdt.

  4. Controleer en vervang: Controleer regelmatig de pleister en vervang deze indien nodig. Een schone en droge pleister is essentieel voor een optimale fixatie.

Omnifix Fixatiepleister is de ideale keuze voor zorgverleners en patiënten die betrouwbare verbandfixatie nodig hebben. Met zijn hypoallergene, elastische, en comfortabele eigenschappen is deze pleister geschikt voor patiënten met een gevoelige huid. Bovendien is hij elastisch, lucht- en waterdampdoorlatend, en pijnloos verwijderbaar, wat hem tot een veelzijdige en praktische keuze maakt. Kies voor Omnifix Fixatiepleister voor veilige en effectieve verbandfixatie in verschillende medische situaties.

Productspecificaties Omnifix fixatiepleister 9006022

  • Inhoud: 1 rol
  • Afmeting: 5 m x 10 cm
  • Hartmann artikelnummer 9006022
  • Materiaal: Non-woven kleeflaag
Merk
Omnifix
Afmeting
10 m x 5 cm
Fabrikant
Hartmann
BTW
9%
Levertijd
Besteld voor 17:00 is volgende dag in huis.
Soort Pleister
Fixatiepleister
Prijs
€ 0,00 - € 9,99
Inhoud
1 Stuks
4976 Items

Klanten die dit product kochten, kochten ook: